Professzionális autó-, teherautó-, kamion mentés éjjel-nappal Baranya egész területén! Csereautó, járműszállítás, tárolás.

További részletek

Cégünk elektronikus liciteljárás keretében árverés útján értékesít használt személy-, kis teher-, teher autókat roncsokat, javításból, vagy beszállításból visszamaradt járműveket..

Az esedékes árverési tételekről az alábbi oldalainkon tájékozódhat: Árveréseink

Az árverések menete:

Minden árverésre kitűzött étel folyamatosan megtekinthető itt az oldalon. A tételről kiállított műszaki adatlapon feltüntetésre kerül minden szükséges azonosító és leíró adat, valamint a jelentős és jellemző műszaki állapot, fényképek, melyek alapján a tétel előzetesen online felmérhető a licit megkezdéséig folyamatosan.

Minden hónapban egy kitüntetett és előre - itt az oldalon - meghirdetett időpontban nyilvános helyszíni megtekintésre van lehetőség, mely megtekintés alkalmával személyesen is meggyőződhet a tétel állapotáról.

Az elektronikus liciteljárás előre meghirdetett időpontban kezdődik itt az oldalon és tart annak előre meghirdetett lezárásáig. A licitálás lezárását követően az arra legmagasabb ajánlatot tevő licitáló válik jogosulttá a licit díj megfizetésére és a tétel tulajdonának megszerzésére. Akadályoztatása, vagy elállása esetén a sorban következő licitálóra szál át automatikusan a jog.

A licitlás menetére, kötelezettségeire a vonatkozó törvény [] ad keretet, mely betartása minden licitálóra vonatkozik, annak szabályrendszerét a licitáló a licitálással automatikusan tudomásul veszi és elismeri.