Professzionális autó-, teherautó-, kamion mentés éjjel-nappal Baranya egész területén! Csereautó, járműszállítás, tárolás.

További részletek

Járművek tárolása, állagmegóvása

A műszaki mentésre szoruló jármű általában nem csak azt igényli, hogy "kihúzzuk az árokból" !

A lehető leghamarabb érkezünk helyszínre, hogy a további műszaki állag romlást, lopásból eredő károkat  elkerülhessük. Nagy szakértelemmel és sok éves tapasztalattal végezzük munkánkat, mert tudjuk jól, az állagmegóvás nagyon fontos!

Baleset esetén a helyszínen összegyűjtjük a jármű darabjait és a járművel együtt gondosan kezelve beszállítjuk a címre, vagy telephelyünkre. Így a későbbi javításkor, biztosítói szemlekor, hatósági vizsgálatkor ezek meglesznek, rendelkezésre állnak, felhasználhatóak. A sérült darabok akár a javításban, akár másodlagos értékesítésben is jól jöhetnek!

Természetesen mivel nem tudjuk leltár szerűen minek kellene ott lenni, amit a szemle pillanatában fellelünk azt összegyűjtjük, fényképekkel dokumentáljuk a helyszínt. A fellelt értékeket szintén a járművel együtt beszállítjuk és annak tulajdonosának átadjuk (poggyászok, csomagok, személyes tárgyak, iratok...stb). A szétszóródott értékek összeszedését a lehető legnagyobb gondossággal végezzük, de természetesen nem vállalhatunk az értékek meglétéért felelősséget.

A sérült, műszaki hibás jármű további kezelése, javítása, hatósági szemléje ...stb sokszor hetekig, olykor hónapokig, évekig is eltart. Ha Önnek ez idő alatt nincs megoldása a jármű megfelelő tárolására, telephelyünkön zárt udvarban, tudunk erre megoldást adni. További lehetőségeink is vannak őrzött telephelyen, udvaron és zárt épületben történő további tárolásra is igény esetén.