Professzionális autó-, teherautó-, kamion mentés éjjel-nappal Baranya egész területén! Csereautó, járműszállítás, tárolás.

További részletek

Árverési tétel alap adatok

Gyártmány, típus: Opel Vectra 1.6 16V
Licit érték (Ft): 110000
Tárolóhely: 7622 Pécs, Verseny u. 19.
Árverés sorszáma:  201800001 (Befizetéskor a közlemény rovatban kérjük feltüntetni!)
Tétel megtekintés:  2018-06-21 12:00-17:00, 7622 Pécs, Verseny u. 19
Ügyintézés email:  jcbpecs@gmail.com
Ügyintézés tel:  +36-30-324-3381
 Árverező:  Tóth János EV, http://automentesbaranya.hu

Jármű adatok

Gyártási év: 2016 Első forgalomba helyezés: 2013.08.30
Műszaki érvényes: 2019.08.30  Rendszám xxx-111
Futott km: 72 685 Km Üzem: Benzin
Lökettérfogat: 1 598 ccm Teljesítmény: 110 KW (150 LE)
Szín: barna  Gyári kulcs:  2db
Alvázszám: WAUZZZ8V9DA080462 Motorszám: CRB134050
Forg. eng. száma: GQ24157 Törzskönyv száma:
Gyári kulcs: 2 db

Megjegyzés

A gépjármű szállító eszköz igénybevételével került behozatalra. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, azokat mindenki saját felelősségére ellenőrizheti! A gépjármű MEGTEKINTÉSE az árverésen történő részvétel előtt a MEGHIRDETETT IDŐPONTBAN LEHETSÉGES ÉS AJÁNLOTT! Az elárverezett vagyontárgyakért sem az adós, sem az árverező jótállással nem tartozik. A megtekintés során a résztvevők által nem észlelt vagy fel nem ismerhető rejtett hibákért, a vagyontárgy esetlegesen előforduló vélt vagy valós hiányosságaiért az árverező felelősséget nem vállal. Az árverés tárgyát képező és az árverés kiírásban megnevezett tételen kívül a fotókon akár részben akár egészben látható egyéb tárgyak nem képezik az árverés részét.

Az általános szakvélemény, rövid bemutatás

A jármű műszaki és esztétikai állapotának felmérése során a szemle keretében korszerű rétegvastagság mérő berendezés kerül alkalmazásra, a jármű külső és belső állapota, látható sérülései digitális fényképfelvételeken vannak rögzítve.

A műszaki állapot értékelése vizuális vizsgálatok, indítási próba valamint - amennyiben lehetséges - rövid menetpróba alapján történik. Jármű-specifikus, illetve telepítést igénylő diagnosztikai eszközök alkalmazására az állapotfelmérés keretében nem kerül sor. A gépjármű átvizsgálása nem szakszerviz körülmények között történik, az újabb közúti forgalomba kerülés előtt a szakszerviz általi átvizsgálás javasolt.

A szakvélemény külön kitér a gépjármű adatainak a vizsgálatára, így ellenőrzésre került a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő adatok helyessége is a gépjármű valós vizsgálata során, mely vizsgálat azonban nem terjedhet ki az egyedi azonosítók teljes, külön eredetiség vizsgálat során megállapítható vizsgálatára.

 

    Licitálási ajánlat tételhez kérjük töltse ki az alábbi adatokat. Licitje csak valós adatok megadása esetén érvényes és minden adat megadása kötelező! Érvénytelen, hiányzó adat megadása esetén a licit érvénytelenítésre kerülhet. A licitálási ajánlatát emailben visszaigazoljuk. A licitálás után az oldal frissítése után láthatóvá válik az új érvényes licit érték.    [recaptcha]

    Comments are closed.